Potřebujete poradit? Zavolejte nám:Potřebujete poradit? Zavolejte nám: +420 311 537 418

Šumavské bylinné lázně

0 pobytových balíčkůCeny již od 0 Kč

Šumavské bylinné lázně 

Objevujte krásy Šumavy a sílu přírodních léčebných zdrojů v Šumavských bylinných lázních v Parkhotelu Tosch. Připraveno je pro vás 43 vybavených pokojů v anglickém stylu s mramorovými koupelnami. Svoje pohodlí si užijete také díky novým, ekologickým Full HD LED televizím, telefonu, vysoušeči vlasů, ale také koupacímu plášti a hotelové kosmetice. O bezpečnost vašeho majetku se postará kvalitní kartový zámkový systém, trezor v recepci a také hlídané parkoviště.

Stravování je zajištěno ve snídaňové a hotelové restauraci. Za příznivého počasí si můžete lákavé dobroty, které pro vás v hotelu připravují z čerstvých a vysoce kvalitních surovin, vychutnat také na letní hotelové terase. Moderní gastronomii si hosté hotelu vždy velmi pochvalují. Pro skupiny nebo nabízí hotel také možnost posezení ve vinárně, která vás okouzlí svojí dobovou atmosférou a nabídkou lahodných moravských vín. Posezení u vynikající kávy na terase v hotelovém parku pak bude zpestřením vašeho pobytu. Celý hotel je nekuřácký.

Smyslem pobytu v Šumavských bylinný lázních je však především léčba a poctivá regenerace a odpočinek při maximálním využití místních přírodních zdrojů. Proto si tedy v hotelu užijete tu pravou balneologickou péči, masáže, zábaly, hydroterapii a především unikátní speleoterapii a klimoterapii. To vše umocněné krásou Kašperských hor a odbornou péčí vytvoří z vašeho pobytu v Šumavských bylinných lázních neopakovatelný zážitek.

Nabídka pobytových balíčků pro Váš poukaz